Lapunk használatához Javascript futtatási jog szükséges.
Kérjük engedélyezze a böngészője beállításaiban.

SzivNet Virágküldő Szolgálat - Margarétacsokor

Virágrendelő oldalunk magyarul
Gyakori kérdések és válaszok
Diese Seite in Deutsch
This page in English
Ön az alábbi virágküldeményt kívánja megrendelni :
Ha az egérmutatót a virágküldemény képe fölé viszi, az nagyobb méretben is megjelenik.
Margarétacsokor Margarétacsokor v12
Ár : Nagy : 36680 forint, azaz 145 USA dollár ( 122 euro )
  Közepes : 21750 forint, azaz 86 USA dollár ( 72 euro )
 Kicsi : 13150 forint, azaz 52 USA dollár ( 44 euro )
 Mit jelentenek a méretbeli különbségek?  Nézze meg   i t t.
Más virágot rendelne inkább?  Lépjen vissza   i t t.
Termékleírás

Fehér margarétacsokor. Egyszerű, de nagyszerű ajándék. A termék csak tavasz végén - nyár elején szerezhető be.
Kedvezményeink :   ha Ön korábban rendelt már tőlünk virágküldeményt, a további vásárlásait 1510 forint ( 6 USA dollár, 5 euro ) hűségkedvezménnyel támogatjuk rendelésenként.
Ha a rendelése értéke eléri a 30360 forintot ( 120 USA dollár, 102 euro ), az Ön hűségkedvezménye ekkor 2530 forint ( 10 USA dollár, 8 euro ).
Ha az Ön rendelése a 50600 forint ( 200 USA dollár, 170 euro ) értéket is eléri, a hűségkedvezménye 5060 forint ( 20 USA dollár, 16 euro ) lesz.
Vásárolja a nagyobbat !  Ha Ön közepes, vagy nagy méretű küldeményt rendel, a mi ajándékunk hozzá egy doboz csokoládédesszert.
A fenti árak és kedvezmények csak  saját üzlethálózatunk által végzett  kiszállítások esetére értendők.
Alkalmazott árfolyamaink jelenleg :   1 USA dollár = 253 forint, 1 euro = 299 forint és 1 euro = 1.181 USA dollár.
 A fenti ár Budapest kivételével tartalmazza azon településekre a kiszállítás díját a központtól számított 3 km távolságon belül, ahol van virágüzletünk. Budapest minden kerületére nézve egységes kiszállítási díjat alkalmazunk a fenti árakon felül, melynek mértéke 3000 forint ( 12 USA dollár, 10 euro ).
Ha a virágot Ön Magyarországon belül más helyre küldené, a kiszállítási díj mértéke függ a szállítási távolságtól. E díjat lejjebb, a gördülőmenüből kell kiválasztania, vagy ügyfélszolgálatunk az erre vonatkozó kérése alapján szívesen segít Önnek.
A kiszállítási díjaink új ablakban megtekinthetők Magyarország minden településére és néhány határon túli helyszínre  i t t.
Üzlethálózatunk térképe a jobb alsó sarokban lévő országképre kattintva, felugró ablakban megtekinthető.

Magyarországon kívüli célország esetén a területileg illetékes partnervállalatunk árainak figyelembevételével, minden esetben egyedi árajánlatot adunk Önnek, mely ügyben kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.

Szlovákia ( Felvidék ), Szlovénia, Horvátország, Románia ( Partium ), Ukrajna ( Kárpátalja ), Ausztria ( Őrvidék ) és Szerbia ( Délvidék ) saját virágbolthálózatunk hatáskörébe eső településeire saját belföldi árainkon, kiszállítási díjaink mellett és üzleti feltételeink szerint szállítunk.Virágbolthálózatunk térképe

Magyarországi aznapi kiszállításra rendelést hétköznap 15 óráig, hétvégén 10 óráig fogadunk.
Ünnepnapi kiszállítási tudnivalóinkról   i t t  olvashat.

Kérjük Önt továbbá arra, hogy vasárnapi kézbesítés esetén a rendelését lehetőleg előtte lévő szombaton 10 óráig adja le, mivel néhány szállítónk és virágüzletünk vasárnap csak igény szerint dolgozik, más esetekben zárva tart. A vasárnapi kiszállítást így csak akkor tudjuk Önnek garantálni, ha a rendelése legkésőbb szombaton az itt írt időpontig beérkezik és pénzügyileg is rendezésre kerül.

További tájékozódás céljára kérjük olvassa el a  Gyakori kérdések és válaszok  oldalunkat !

Tájékoztató a szállítási időpontokról

Virágküldőnk alapesetben hétköznapokon 8 - 19, hétvégén 8 - 13 óra között szállít. A kért szállítási időt csak három órás pontossággal tudjuk figyelembe venni, azonban esküvőre és temetésre mindig pontos időre szállítunk. Ha más esetben is ragaszkodik a pontos időre történő szállításhoz, jelölje be az Expressz kézbesítés szolgáltatásunkat.

Munkanapokon 19 és 21 óra, szombaton és vasárnap 13 és 21 óra között csak az Expressz kézbesítés megrendelése esetén tudunk kiszállítást vállalni, előzetes egyeztetés alapján.

Este 21 és reggel 8 óra közti szállítás, valamint ünnepnapokon zárvatartási idő alatt történő kiszállítás 15000 forint ( 59 USA dollár, 50 euro ) felár ellenében, szintén előzetes egyeztetést követően kérhető.

Nem Magyarországra történő küldés esetén a kiszállítás csak munkanapokon történik ( némely esetben azonban szombaton is lehetséges ) és a kért napon belüli pontosabb időmeghatározást - temetés és esküvő kivételével - általában nem tudunk elfogadni.

Kérjük szíveskedjen az alábbi megrendelőlapot kitölteni
A címzett neve : Kötelező megadni.
A küldemény választható méretei és árai :
Mi a különbség a méretek között ?
Nézze meg i t t !
Szállítási cél :
  Kérjük válasszon szállítási célt.
  Hova kínálunk ingyenes kiszállítást ?
Pontos szállítási cím :  Legalább 10 betű !
Címzett telefonszáma :Kötelező megadni, hogy a címzettet szükség esetén utol tudjuk érni, ha nem tartózkodik a megadott címen.
A kézbesítés kért ideje : Ha üresen hagyja, a rendelését a lehető leghamarabbi időpontra értelmezzük.
Expressz kézbesítés :Igen  Nem Ára : 6000 forint ( 23 USA dollár, 20 euro ). Ekkor a küldeményét munkaidőben soron kívül, másokat megelőzve, akár 1 órán belül, pontos időre kézbesítjük.
Csak magyarországi kiszállítás esetén érhető el.
Kísérőszöveg :   Legfeljebb 150 betű !
Az Ön neve és címe :   Kötelező megadni.
A címzettnek az Ön neve megmondható ?     Igen  NemKérjük válasszon !
Az Ön E-mail címe : Kötelező megadni.
Az Ön telefonszáma :Kötelező megadni, hogy ha a rendelésével bármi gondunk adódna, úgy Önt azonnal el tudjuk érni.
Az Ön telefonja :Vezetékes    MobilKérjük válasszon !
Egyéb megjegyzés a
küldeményről, ha van :
Kitöltése tetszőleges.
MKB Klub kuponkód : Ha Ön MKB Klubtag, kérjük ide írja be a kuponkódját.
Más esetben hagyja e szövegmezőt üresen !
Adjon vázát, csokoládét, mackót, léggömböt, pezsgőt, vagy más kiegészítőt a küldeményéhez :
Felhívjuk figyelmét, hogy a rendelkezésre álló kiegészítők választéka üzletenként eltérhet. Készlethiány esetén a helyettesítés jogát fenntartjuk.
Egyszerre csak egyféle kiegészítő választható. Ha többet is szeretne a küldeményéhez mellékelni, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal !
Szállítási távolság és díj választása :
Ha Magyarországon oda szánja a küldeményét, ahol nincs virágüzletünk, kérjük itt válassza ki azt a távolságot, illetve az ahhoz tartozó kiszállítási díjösszeget, ami az Ön címzettjének a tartózkodási helye és az ahhoz legközelebbi üzletünk között van. A szállítási távolságot település közepétől település közepéig kell értelmezni.

Jelenleg 167 településre kínálunk ingyenes kiszállítási lehetőséget. Budapestre és további 840 helyre
3000 forint ( 12 USA dollár, 10 euro ) alapdíj ellenében szállítunk.

Kiszállítási díjaink Magyarország minden településére és néhány határon túli helyszínre új ablakban megtekinthetők a jobb oldali kisautó képére kattintva.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ha Ön az Önre vonatkozó kiszállítási díjat elmulasztja kijelölni, vagy a szükségesnél alacsonyabb összeget jelöl be, akkor azt a küldeménye értékéből vonjuk le.
Rendelkezésre álló fizetési módjaink
1. Banki átutalás
Ha ezt választja, kérjük adja le rendelését, majd annak aktiválása után rendszerünk megküldi Önnek a bankszámlaszámainkat, melyekre átutalással, illetve a bankok bármely fiókjánál készpénzbefizetéssel is teljesíthet.
A rendelése akkor lép életbe, amikor az átutalt összeg a számlánkon megjelenik. Magyarországi bankok közötti átutalás esetén az átfutási idő rendszerint 1-2 banki óra, bankon belüli átutalás esetén pedig néhány perc. Számláinkat a Magyar Külkereskedelmi Bank és az OTP vezeti.
Ha Önnek van magyarországi, vagy bármely európai uniós országban bankszámlája, javasoljuk, válassza e fizetési módszert !
2. Western Union pénzátutalás
Ha ezt választja, a rendelése leadását követő válaszlevelünkben írjuk meg Önnek a nevet és az adatokat, aki számára az összeget küldenie kell. Kérjük figyelje e levelünket a fizetéssel kapcsolatos további tudnivalókról és pontosan úgy járjon el, ahogy azt írni fogjuk.
3. OTP-s bankkártyák közötti 7 X 24 órás azonnali átutalás
E fizetési módszert azok választhatják, akik OTP Bankos bankkártyával és OTP Direkt internetes házibankos hozzáféréssel is rendelkeznek. E fizetési mód hétvégén és ünnepnapokon is azonnali átutalást tesz lehetővé Önnek. Ha ezt választja, kérjük adja le a rendelését és aktiválja, majd a felugró ablakban megjelenő, illetve Önnek levélben is megküldésre kerülő bankkártyaszámra utalhatja át a szükséges összeget.
4. Paypal, vagy bankkártya / hitelkártya a Paypal fizető felületén
A Paypal cég által gyorsan és könnyen, igen olcsó díjszabás mellett utalhat kis összegeket is bárkinek, aki internetes levélcímmel rendelkezik. A szolgáltatás igénybevételéhez egy ingyenes számlanyitás szükséges. A fizetést a rendelését visszaigazoló levelünkben megadásra kerülő azonosítóra kell teljesítenie.
Ha bankkártyájával fizetne, kérjük adja le a rendelését és aktiválja, majd kattintson a felugró ablakban megjelenő gombra. A Paypal segítségével a fizetést könnyen és egyszerűen teljesítheti internetes fizetésre alkalmas bankkártyájával még akkor is, ha Önnek nincs Paypal számlája.
A fizetéshez minimális angol nyelvismeret szükséges.
Figyelem !  Ha az Ön Paypal számlája igazolatlan (Unverified), vagy ha Önnek nincs Paypal számlája, akkor a fizetett összeg 20 %-át pénzügyi kockázati és biztonsági okok miatt levonjuk és tartalékoljuk, amit Ön a legközelebbi virágrendelése alkalmával használhat fel. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy először végezze el a számláján a számlaigazolást (Account Verification, Confirm debit or credit card, Confirm bank account) és csak az után fizessen a részünkre. Az igazolt (Verified) Paypal számláról érkező fizetéseket 100 %-ban számítjuk be a jelenlegi rendelésébe. A számlaigazolás a leggyorsabban, néhány perc alatt úgy végezhető el, ha Ön felhívja a bankja telefonos ügyfélszolgálatát.

Biztonsági okokból fenntartjuk a jogát annak, hogy az igazolatlan Paypal számláról érkező, vagy Paypal számla nélküli fizetések esetén a kiszállítást indoklás nélkül megtagadjuk. Ez esetben meg fogjuk Önt kérni, hogy hitelt érdemlően bizonyítsa felénk, hogy a fizetett összeg az Ön saját bankszámláján a Paypal javára le van zárolva, vagy arra rá van terhelve. A rendelését csak ennek megtörténtét követően szállítjuk ki.
Amennyiben Ön nem tud, vagy nem kíván részünkre bizonyítékot küldeni, vagy kiderül, hogy Ön nem a saját bankkártyájával, a saját bankszámlájáról fizetett, ebben az esetben rendelését a VISA és MasterCard kártyatársaságok által meghatározott 120 napos visszaterhelési jogvesztő határidő eltelte után tudjuk csak kiszállítani.
E korlátozásaink a kegyeleti célú küldeményekre nem vonatkoznak.

Javaslat : az itt írt esetleges bonyodalmakat elkerülheti, ha a banki átutalás fizetési módot választja.
5. Bankkártya / hitelkártya az OTP Bank fizető felületén
E fizetési módszert azok választhatják, akik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával rendelkeznek. Ha ezt választja, kérjük adja le a rendelését és aktiválja, majd a felugró ablakban megjelenő, illetve Önnek levélben is megküldésre kerülő elérhetőségre kattintva az OTP Bank internetes fizető felületére juthat, ahol a kártyája adatainak megadásával azonnal teljesítheti a fizetést. Az OTP Bank részletes tájékoztatóját új ablakban, PDF-formátumban i t t  olvashatja e fizetési módszerről.
Kérjük válasszon fizetési módot :
( az Önnek szóló javaslatunkat elolvashatja új ablakban  i t t )
OTP-s bankkártya


Figyelem !  Az Ön felesleges idővesztegetésének elkerülése érdekében kérjük a rendelését csak akkor adja le, ha azt ki is szándékozza fizetni, mivel azt sem mi, sem a címzett nem fogja megtenni Ön helyett. A szolgáltatásunkkal történő bárminemű visszaélés, illetve hamis, vagy kifizetni nem szándékolt rendelés leadása az Ön azonnali kitiltásával jár, mely következtében Ön a továbbiakban semmiféle szolgáltatásunkat nem veheti igénybe.
A lenti Rendelés elküldése gomb megnyomásával Ön elfogadja a  Rendelési és szállítási feltételeinket.

Ha további kérdései lennének, hívjon minket a +36-20-9883862 telefonon, vagy írjon ügyfélszolgálatunknak !
Kérjük mielőtt kérdéseivel hozzánk fordulna, olvassa el a  Gyakori kérdések és válaszok  oldalunkat !
Vásárlóink visszajelzései közül itt olvashat néhányat.