Lapunk használatához Javascript futtatási jog szükséges.
Kérjük engedélyezze a böngészője beállításaiban.

SzivNet Virágküldő Szolgálat - Rózsa - gerbera - vegyes csokor üvegvázával

Virágküldő főoldalunk magyarul
Gyakori kérdések és válaszok
Diese Seite in Deutsch
This page in English
Ön az alábbi virágküldeményt kívánja megrendelni :
Ha az egérmutatót a virágküldemény képe fölé viszi, az nagyobb méretben is megjelenik.
Rózsa - gerbera - vegyes csokor üvegvázával v59 Rózsa - gerbera - vegyes csokor üvegvázával v59
Ár : Nagy : 60040 forint, azaz 216 USA dollár ( 199 euro )
  Közepes : 31970 forint, azaz 115 USA dollár ( 106 euro )
 Kicsi : 18070 forint, azaz 65 USA dollár ( 60 euro )
 Mit jelentenek a méretbeli különbségek?  Nézze meg   i t t.
Más virágot rendelne inkább?  Lépjen vissza   i t t.
Termékleírás

E vegyes csokorhoz rózsát, liliomot, gerberát, viaszvirágot, inkaliliomot, tátikát és zöld kísérőnövényeket használunk fel.
Kedvezményeink :   ha Ön korábban rendelt már tőlünk virágküldeményt, a további vásárlásait 1660 forint ( 6 USA dollár, 5 euro ) hűségkedvezménnyel támogatjuk rendelésenként.
Ha a rendelése értéke eléri a 33360 forintot ( 120 USA dollár, 111 euro ), az Ön hűségkedvezménye ekkor 2780 forint ( 10 USA dollár, 9 euro ).
Ha az Ön rendelése a 55600 forint ( 200 USA dollár, 185 euro ) értéket is eléri, a hűségkedvezménye 5560 forint ( 20 USA dollár, 18 euro ) lesz.
Válassza a nagyobbat !  Ha Ön közepes, vagy nagy méretű küldeményt rendel, a mi ajándékunk hozzá egy doboz csokoládédesszert.
A fenti árak és kedvezmények csak magyarországi kiszállítás esetére értendők.
Alkalmazott árfolyamaink jelenleg :   1 USA dollár = 278 forint, 1 euro = 301 forint és 1 euro = 1.082 USA dollár.
A fenti ár Budapest kivételével tartalmazza azon magyarországi helyszínekre a kiszállítás díját az adott település központjától számított 3 km távolságon belül, ahol van virágüzletünk. Budapest minden kerületére nézve egységes kiszállítási díjat alkalmazunk a fenti árakon felül, melynek mértéke 3000 forint ( 11 USA dollár, 10 euro ).
Ha a virágot Ön Magyarországon belül más helyre küldené, a kiszállítási díj mértéke függ a szállítási távolságtól. E díjat lejjebb, a gördülőmenüből kell kiválasztania, vagy ügyfélszolgálatunk az erre vonatkozó kérése alapján szívesen segít Önnek. Ha egy időben egy helyre több küldeményt szállíttat, akkor a kiszállítási díjat csak egyszer kell megfizetnie, ha az van.
A kiszállítási díjaink új ablakban megtekinthetők Magyarország minden településére és néhány határon túli városba is  i t t.
Ha az Ön rendelésének összege meghaladja a 66000 forint ( 238 USA dollár, 220 euro ) értéket, ekkor a küldeményét az ország területén mindenhova díjmentesen szállítjuk ki.
16500 forint ( 60 USA dollár, 55 euro ) érték alatti küldeményeket 30 km-nél nagyobb távolságra nem szállítunk.
Üzlethálózatunk térképe a jobb alsó sarokban lévő országképre kattintva, felugró ablakban megtekinthető.

Magyarországon kívüli célország esetén a területileg illetékes partnervállalatunk árainak figyelembevételével, minden esetben egyedi árajánlatot adunk Önnek, mely ügyben kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.
Nem Magyarországra szóló rendelés esetén egy minimális küldeményértéket mindenképp meg kell fizetni, melynek mértéke 35000 forint ( 126 USA dollár, 117 euro ), mely minden esetben tartalmazza a kiszállítási díjat is.
Szlovákia ( Felvidék ), Horvátország, Románia ( Partium ), Szlovénia, Ukrajna ( Kárpátalja ), Ausztria ( Őrvidék ) és Szerbia ( Délvidék ) határhoz közeli területeire - a legközelebb eső magyarországi üzletünktől számított - Délvidék és Kárpátalja esetén dupla - kiszállítási díj megfizetése ellenében, saját árainkon szállítunk.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a küldeményeinkért mindig előre kell fizetnie, sem a szállítóinknál a helyszínen, sem utólag fizetésre nincs lehetőség és az Ön címére sem megyünk el külön a pénzért.Virágbolthálózatunk térképe
A rendelése feldolgozását akkor kezdjük meg, amint az érte fizetett összeg hozzánk beérkezik.

Magyarországi aznapi kiszállításra rendelést hétköznap 15 óráig, hétvégén 10 óráig fogadunk.
Ünnepnapi kiszállítási tudnivalóinkról   i t t  olvashat.

Kérjük Önt továbbá arra, hogy vasárnapi kézbesítés esetén a rendelését lehetőleg előtte lévő szombaton 10 óráig adja le, mivel néhány szállítónk és virágüzletünk vasárnap csak igény szerint dolgozik, más esetekben zárva tart. A vasárnapi kiszállítást így csak akkor tudjuk Önnek garantálni, ha a rendelése legkésőbb szombaton az itt írt időpontig beérkezik és pénzügyileg is rendezésre kerül.

További tájékozódás céljára kérjük olvassa el a  Gyakran feltett kérdések és válaszok  oldalunkat !

Tájékoztató a szállítási időpontokról

Magyarországon hétköznapokon 8 - 19, hétvégén 8 - 13 óra között szállítunk. A kiszállítási időt csak három órás pontossággal tudjuk figyelembe venni, azonban esküvőre és temetésre mindig pontos időre szállítunk. Ha más esetben is ragaszkodik a pontos időre történő szállításhoz, jelölje be az Expressz kézbesítés szolgáltatásunkat.

Munkanapokon 19 és 21 óra, szombaton és vasárnap 13 és 21 óra között csak az Expressz kézbesítés megrendelése esetén tudunk kiszállítást vállalni, előzetes egyeztetés alapján.

Este 21 és reggel 8 óra közti szállítás, valamint ünnepnapokon zárvatartási idő alatt történő kiszállítás 15000 forint ( 53 USA dollár, 49 euro ) felár ellenében, szintén előzetes egyeztetést követően kérhető.

Nem Magyarországra történő küldés esetén a kiszállítás csak munkanapokon történik ( némely esetben azonban szombaton is lehetséges ) és a kért napon belüli pontosabb időmeghatározást - temetés és esküvő kivételével - általában nem tudunk elfogadni.

Kérjük szíveskedjen az alábbi megrendelőlapot kitölteni
A címzett neve : Kötelező megadni.
A küldemény választható méretei és árai :
Mi a különbség a méretek között ?
Nézze meg i t t !
Kézbesítési ország :  Kérjük válasszon szállítási célországot
Pontos szállítási cím :  Legalább 10 betű !
Címzett telefonszáma :Kötelező megadni, hogy a címzettet szükség esetén utol tudjuk érni, ha nem tartózkodik a megadott címen.
A kézbesítés kért ideje : Ha üresen hagyja, a rendelését a lehető leghamarabbi időpontra értelmezzük.
Expressz kézbesítés :Igen  NemÁra : 6000 forint ( 21 USA dollár, 19 euro ). Ekkor a küldeményét munkaidőben soron kívül, másokat megelőzve, akár 1 órán belül, pontos időre kézbesítjük.
Csak magyarországi kiszállítás esetén érhető el.
Kísérőszöveg :   Legfeljebb 150 betű !
Az Ön neve és címe :   Kötelező megadni.
A címzettnek az Ön neve megmondható ?     Igen  NemKérjük válasszon !
Az Ön E-mail címe : Kötelező megadni.
Az Ön telefonszáma :Kötelező megadni, hogy ha a rendelésével bármi gondunk adódna, úgy Önt azonnal el tudjuk érni.
Az Ön telefonja :Vezetékes    MobilKérjük válasszon !
Egyéb megjegyzés a
küldeményről, ha van :
Kitöltése tetszőleges.
MKB Klub kuponkód : Ha Ön MKB Klubtag, kérjük ide írja be a kuponkódját.
Más esetben hagyja e szövegmezőt üresen !
Adjon vázát, csokoládét, mackót, léggömböt, pezsgőt, vagy más kiegészítőt a küldeményéhez :
Felhívjuk figyelmét, hogy a rendelkezésre álló kiegészítők választéka üzletenként eltérhet. Készlethiány esetén a helyettesítés jogát fenntartjuk.
Egyszerre csak egyféle kiegészítő választható. Ha többet is szeretne a küldeményéhez mellékelni, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal !
Szállítási távolság és díj választása :
Ha Magyarországon oda szánja a küldeményét, ahol nincs virágüzletünk, kérjük itt válassza ki azt a távolságot, illetve az ahhoz tartozó kiszállítási díjösszeget, ami az Ön címzettjének a tartózkodási helye és az ahhoz legközelebbi üzletünk között van. A szállítási távolságot település közepétől település közepéig kell értelmezni.
A pontos kiszállítási díjaink megtekinthetők új ablakban Magyarország minden településére és néhány határon túli városba is a jobb oldalon lévő kisautó képére kattintva.
Figyelem ! Budapest területére 3000 forint ( 11 USA dollár, 10 euro ) mértékű egységes kiszállítási díjat alkalmazunk.
66000 forint ( 238 USA dollár, 220 euro ) küldeményérték felett Magyarország egész területén a kiszállítás ingyenes.
16500 forint ( 60 USA dollár, 55 euro ) küldeményérték alatt 30 km-nél nagyobb távolságra nem szállítunk.
Üzleteink az itt következő táblázatban felsorolt településeken vannak, a hálózatunk térképe i t t látható.
Budapest, Abaújszántó, Ajka, Akasztó, Albertirsa, Ásotthalom, Baja, Balassagyarmat, Balatonboglár, Balatonfüred, Balatonszárszó, Barcs, Bátaszék, Békéscsaba, Berettyóújfalu, Bük, Cegléd, Celldömölk, Csenger, Csurgó, Debrecen, Domaszék, Dombóvár, Dorog, Dunakeszi, Dunaújváros, Edelény, Eger, Érd, Gödöllő, Gönc, Gyomaendrőd, Gyömrő, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hajdúszoboszló, Halásztelek, Hatvan, Heves, Hódmezővásárhely, Hosszúhetény, Jászberény, Jászszentlászló, Kápolnásnyék, Kaposvár, Kapuvár, Karcag, Kecskemét, Keszthely, Kéthely, Kisbér, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Kisújszállás, Kisvárda, Komádi, Komárom, Körmend, Kőszeg, Kunhegyes, Kunszentmárton, Kunszentmiklós, Lenti, Makó, Marcali, Martfű, Mátészalka, Mélykút, Mezőkövesd, Mezőtúr, Miske, Miskolc, Mohács, Mór, Mosonmagyaróvár, Nagyatád, Nagykanizsa, Nagyszénás, Nyíradony, Nyírbátor, Nyíregyháza, Orosháza, Ózd, Paks, Pápa, Pécs, Pusztamonostor, Ráckeve, Répcelak, Salgótarján, Sárbogárd, Sárospatak, Sárvár, Siklós, Siófok, Sopron, Sümeg, Szarvas, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szentendre, Szentes, Szentgotthárd, Szerencs, Szigetszentmiklós, Szigetvár, Szolnok, Szombathely, Tamási, Tapolca, Tatabánya, Tiszafüred, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tótkomlós, Törökszentmiklós, Vác, Várpalota, Vásárosnamény, Vecsés, Veszprém, Villány, Záhony, Zalaegerszeg, Zalaszentgrót, Zirc, továbbá Komárom (Felvidék) és Nagyvárad (Partium).

A fenti településekre a központtól számított legfeljebb 3 km távolságig ( Budapest kivételével ) díjmentesen szállítunk.
Ingyenes kiszállítást biztosítunk továbbá az alábbi településekre is :

Alsónyék, Ászár, Balatonarács, Balatonboglár-Szőlőskislak, Budaörs, Bük-Bükfürdő, Csánig, Csepreg, Drágszél, Edelény-Finke, Esztergom, Kisvarsány, Komárom-Szőny, Körmend-Alsóberkifalu, Nagyvarsány, Nick, Osli, Sárospatak-Végardó, Siklós-Máriagyűd, Szekszárd-Csatár, Szentgotthárd-Máriaújfalu, Szentgotthárd-Rábatótfalu, Szigetbecse, Tiszafüred-Tiszaörvény, Villány-Virágos, mindösszesen 156 ingyenes kiszállítású település.
További 777 településre a kiszállítást alapdíj, azaz mindössze 3000 forint ( 11 USA dollár, 10 euro ) ellenében végezzük ( részletek i t t ).

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ha a szállítási távolság miatt Önnek kiszállítási díjat is kell fizetnie és ennek ellenére azt elmulasztja, vagy a szükséges összegnél alacsonyabb összeget jelöl be, akkor azt a küldeménye értékéből vonjuk le, melynek végső értéke ez esetben sem mehet a minimális rendelési összegünk 11000 forint ( 40 USA dollár, 37 euro ) alá. Ha az eredetileg rendelt küldemény értéke ehhez nem elég nagy és nem tudjuk belőle levonni a szükséges kiszállítási díjat, akkor a rendelését nem teljesítjük.
Fizetést az alábbi módokon teljesíthet felénk :
1. Banki átutalás
Ha ezt választja, kérjük adja le rendelését, majd annak aktiválása után rendszerünk megküldi Önnek a bankszámlaszámainkat, melyekre átutalással, illetve a bankok bármely fiókjánál készpénzbefizetéssel is teljesíthet.
A rendelése akkor lép életbe, amikor az átutalt összeg a számlánkon megjelenik. Magyarországi bankok közötti átutalás esetén az átfutási idő rendszerint 1-2 banki óra, bankon belüli átutalás esetén pedig néhány perc. Számláinkat a Magyar Külkereskedelmi Bank és az OTP vezeti.
Ha Önnek van magyarországi, vagy bármely európai uniós országban bankszámlája, javasoljuk, válassza e fizetési módszert !
2. Western Union pénzátutalás
Ha ezt választja, a rendelése leadását követő válaszlevelünkben írjuk meg Önnek a nevet és az adatokat, aki számára az összeget küldenie kell. Kérjük figyelje e levelünket a fizetéssel kapcsolatos további tudnivalókról és pontosan úgy járjon el ahogy azt írjuk.
További részletek a szolgáltatásról a Western Union honlapján olvashatók.
3. OTP-s bankkártyák közötti 7 X 24 órás azonnali átutalás
E fizetési módszert azok választhatják, akik OTP Bankos bankkártyával és OTP Direkt internetes házibankos hozzáféréssel is rendelkeznek. E fizetési mód hétvégén és ünnepnapokon is azonnali átutalást tesz lehetővé Önnek. Ha ezt választja, kérjük adja le a rendelését és aktiválja, majd a felugró ablakban megjelenő, illetve Önnek levélben is megküldésre kerülő bankkártyaszámra utalhatja át a szükséges összeget.
4. Paypal, vagy bankkártya / hitelkártya a Paypal fizető felületén
A Paypal cég által gyorsan és könnyen, igen olcsó díjszabás mellett utalhat kis összegeket is bárkinek, aki internetes levélcímmel rendelkezik. A szolgáltatás igénybevételéhez egy ingyenes számlanyitás szükséges. A fizetést a rendelését visszaigazoló levelünkben megadásra kerülő azonosítóra kell teljesítenie.
Ha bankkártyájával fizetne, kérjük adja le a rendelését és aktiválja, majd kattintson a felugró ablakban megjelenő gombra. A Paypal segítségével a fizetést könnyen és egyszerűen teljesítheti internetes fizetésre alkalmas bankkártyájával még akkor is, ha Önnek nincs Paypal számlája.
A fizetéshez minimális angol nyelvismeret szükséges.
Figyelem !  Ha az Ön Paypal számlája igazolatlan (Unverified), vagy ha Önnek nincs Paypal számlája, akkor a fizetett összeg 20 %-át pénzügyi kockázati és biztonsági okok miatt levonjuk és tartalékoljuk, amit Ön a legközelebbi virágrendelése alkalmával használhat fel. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy először végezze el a számláján a számlaigazolást (Account Verification, Confirm debit or credit card, Confirm bank account) és csak az után fizessen a részünkre. Az igazolt (Verified) Paypal számláról érkező fizetéseket 100 %-ban számítjuk be a jelenlegi rendelésébe. A számlaigazolás a leggyorsabban, néhány perc alatt úgy végezhető el, ha Ön felhívja a bankja telefonos ügyfélszolgálatát.

Biztonsági okokból fenntartjuk a jogát annak, hogy az igazolatlan Paypal számláról érkező, vagy Paypal számla nélküli fizetések esetén a kiszállítást indoklás nélkül megtagadjuk. Ez esetben meg fogjuk Önt kérni, hogy hitelt érdemlően bizonyítsa felénk, hogy a fizetett összeg az Ön saját bankszámláján a Paypal javára le van zárolva, vagy arra rá van terhelve. A rendelését csak ennek megtörténtét követően szállítjuk ki.
Amennyiben Ön nem tud, vagy nem kíván részünkre bizonyítékot küldeni, vagy kiderül, hogy Ön nem a saját bankkártyájával, a saját bankszámlájáról fizetett, ebben az esetben rendelését a VISA és MasterCard kártyatársaságok által meghatározott 120 napos visszaterhelési jogvesztő határidő eltelte után tudjuk csak kiszállítani.
E korlátozásaink a kegyeleti célú küldeményekre nem vonatkoznak.

Javaslat : az itt írt esetleges bonyodalmakat elkerülheti, ha a banki átutalás fizetési módot választja.
5. Bankkártya / hitelkártya az OTP Bank fizető felületén
E fizetési módszert azok választhatják, akik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával rendelkeznek. Ha ezt választja, kérjük adja le a rendelését és aktiválja, majd a felugró ablakban megjelenő, illetve Önnek levélben is megküldésre kerülő elérhetőségre kattintva az OTP Bank internetes fizető felületére juthat, ahol a kártyája adatainak megadásával azonnal teljesítheti a fizetést. Az OTP Bank részletes tájékoztatóját új ablakban, PDF-formátumban i t t  olvashatja e fizetési módszerről.

Kérjük válasszon fizetési módot :
( az Önnek szóló javaslatunkat elolvashatja új ablakban  i t t )Figyelem !  Az Ön felesleges idővesztegetésének elkerülése érdekében kérjük a rendelését csak akkor adja le, ha azt ki is szándékozza fizetni, mivel azt sem mi, sem a címzett nem fogja megtenni Ön helyett. A szolgáltatásunkkal történő bárminemű visszaélés, illetve hamis, vagy kifizetni nem szándékolt rendelés leadása az Ön azonnali kitiltásával jár, mely következtében Ön a továbbiakban semmiféle szolgáltatásunkat nem veheti igénybe.
A lenti Rendelés elküldése gomb megnyomásával Ön elfogadja a  Rendelési és szállítási feltételeinket.

Ha további kérdései lennének, hívjon minket a +36-20-9883862 telefonon, vagy írjon ügyfélszolgálatunknak .
Kérjük,  mielőtt kérdéseivel hozzánk fordulna, olvassa el a  Gyakran feltett kérdések és válaszok  oldalunkat!
Vásárlóink visszajelzései közül itt olvashat néhányat.